Behandelingen en Medische Behandelingen

Wilde pedique
Met wilde pedique kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze speciaal ontwikkelde gel corrigeert het probleem, indien de nagel deels is afgebroken of dusdanig is aangetast dat er geen normale gezonde nagel zichtbaar is.

Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel, ziet er heel natuurlijk uit en is uiterst vriendelijk voor de nagel.
Met deze techniek worden schimmelnagels veranderd in mooie nagelplaten.

Beschrijving: http://www.pedicurestephanie.nl/index_bestanden/image521.jpgBeschrijving: http://www.pedicurestephanie.nl/index_bestanden/image521.jpg

LCN bevat een anti-mycose component waardoor het de schimmelnagel vermindert of zelfs geneest. Ook is wilde pediquegel geschikt voor het corrigeren van een misvormde of afgebroken nagel.

Medische Behandelingen - Naspan nagelbeugel

Voorkom ingegroeide nagels.
Ingegroeide teennagels, likdoorn in de nagelwal, rondgroeiende nagels gaan vaak gepaard met veel pijn. Met behulp van een nagelbeugel kunnen ingroeiende of rondgegroeide nagels, tunnelnagels weer een 'normale' en platte vorm krijgen.

sandra

Ook kan het tijdelijk of verhoogde druk van de nagel in de nagelsulcus (nagelwal) verminderen. In dit geval kan er voor een nagelbeugel gekozen worden om het probleem blijvend op te lossen, hiermee wordt het ingroeien voorkomen. Er zijn verschillende vormen van nagelbeugels. De beugels die in de praktijk worden toegepast zijn de BS Spange (plakbeugel), het veertje en de NaspanĀ®-Platinum nagelbeugel. Dit is een NIEUWE revolutionaire en unieke nagelbeugel die zelfregulerend is en zowel over trek- als hefeigenschappen bezit. Het zal direct reguleren en acute pijnklachten verminderen.

sandra

De nagelbeugel wordt op maat gemaakt en op de nagel geplaatst en vastgezet om de nagel te dwingen rechter te groeien, zonder dat de nagel weer in de huid groeit. Eenmaal bevestigd, groeit de beugel met de nagel mee en na verloop van tijd groeit de beugel eraf. Afhankelijk van de klacht kan er een nieuwe nagelbeugel geplaatst worden.

sandra
Ook reeds ingegroeide nagels kunnen goed behandeld worden. Beter is het natuurlijk om niet te wachten totdat er al een ontsteking bij is gekomen. Doordat een nagelbeugel de nagelhoeken van de huid houdt zult u bijna onmiddellijk minder pijn en ongemak ervaren!

Fench Pedicure 1
en dan heb je hele mooie teennagels

Kijk hier voor Meer voetverzorgingstipsVoorbeeld van glitternagellak

treadmill