Medisch pedicure

Ik ben Sandra Koops, gediplomeerd  medisch pedicure en manicure. Ik ben geriegisteerd bij Provoet, en Procert de landelijke organisatie van voetverzorgenden en kwaliteitsregister.

De medisch pedicure is een pedicure die, naast de basisopleiding, de kopstudie ‘medisch pedicure’ heeft doorlopen. Sandra kan en mag alle soorten risicovoeten behandelen. Met problemen als gevolg van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing kun je bij de medisch pedicure  Sandra Koops terecht.
De medisch pedicure heeft de beschikking over specialistische technieken waarmee zij complexere voet- en nagelproblematiek kan behandelen. Bovendien heeft Sandra kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en -reparatie.

In mijn medisch pedicure praktijk staat U als klant centraal. En bij voetklachten wil ik graag samen met u naar een oplossing toewerken.  Zo nodig doen we dat in overleg met huisarts en/of podotherapeut.  Bij reumatische aandoeningen of diabetes heeft u soms recht op een  vergoeding bij de zorgverzekeraar.

En natuurlijk is het heerlijk om uw voeten een keer te verwennen met een cosmetische behandeling. 
Op deze site vindt u tips over voetverzorging, behandelingen en mijn specialisaties. 

Tot ziens in mijn praktijk!